vrijdag 25 januari 2013

Twee nieuwjaarskaarten uit België en Duitsland

Vandaag kreeg ik twee bedankkaarten uit België en Duitsland

- een kaartje + foto van Prins Lorenz en Prinses Astrid. Ik ben ontzettend blij met de foto, want het gebeurt zelden dat er een foto van het gezin wordt meegestuurd.
- een prachtige kaart van de familie Bernadotte uit Duitsland

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie Kerstkaart van de familie Bernadotte!
  Ik heb ook een Kerst-bedankje gekregen van Prins Lorenz en Prinses Astrid, maar géén foto. Ik had wel om een foto gevraagd...
  Ik had ook om een foto gevraagd in mijn Kerstkaart aan Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa. Maar ook daar kreeg ik alleen een gedrukt Kerst-bedankje en géén foto erbij.
  Ik vraag me af of de kaarten, die wij sturen, wel helemaal worden gelezen door het Secretariaat van het Hof. Misschien doet het Secretariaat om de 3 bedankjes een foto in de enveloppe en is het gewoon toeval wie er een foto krijgt en wie niet...
  Of denken jullie dat er wel een systeem bij verschillende Hoven is om te bepalen wie een foto bij hun bedankje krijgt en wie niet?
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een foto van Prinses Astrid en prins Lorenz terug heb gekregen. Mooie foto van hun gezin. En de Bernadottes hebben weer een mooie kaart gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Lorenzo en Astrid dit jaar niet gestuurd.
  Ik kreeg nooit een foto van hen terug dus had ik besloten om wat zuiniger te gaan doen!
  De onderste wel! Ik plaats hem binnenkort, een beetje druk met school etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een kaartje met foto van Astrid en Lorenz gehad. Jammer dat Maria Laura niet op de fot staat, maar ze was er toen niet op het moment dat de foto werd gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een leuke foto, met name Laetitia Maria staat er prachtig op! Op de reactie van Anja; ik weet het niet, ik vraag er nooit om, maar vind het nooit leuk als de eén wel een foto krijgt en de ander niet..En de Bernadottes; is dat familie van de koninklijke familie van Zweden?

  BeantwoordenVerwijderen