maandag 30 december 2013

Post uit Luxemburg, Italië en België!

Vandaag vijf bedankjes ontvangen! Ik ben erg blij met deze mooie aanwinsten.

- een kaart + foto van Prinses Stephanie en Prins Guilaume. (Foto mag ik helaas niet op internet zetten ivm copyright)
- een kaart + foto van Groot-Hertog Henri en Groot-Hertogin Maria-Teresa.(Foto mag ik helaas niet op internet zetten ivm copyright)
- een kaart + foto van Prinses Lea
- een kaart + foto van Prins Victor-Emmanuel en Prinses Marina, van hen kreeg ik een foto van hun zoon, schoondochter en kleindochters!
En nog een kaart en foto van Prins Guillaume voor zijn verjaardag.


19 opmerkingen:

 1. Hallo Jannemieke,
  Wat veel en mooie post vandaag!
  Kun je beschrijven bij welke gebeurtenis de foto van Prinses Stephanie en Prins Guilaume en van Groot-Hertog Henri en Groot-Hertogin Maria-Teresa zijn genomen? Dan hebben we toch een soort beeld erbij.
  Heb je trouwens mijn mail ontvangen?!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi,

   Ik heb een mailtje ontvangen, ik heb 'm al beantwoord :)
   Van Stephanie en Guillaume is het een verlovingsfoto en van Henri en Maria-Teresa is het deze foto maar dan niet zoals altijd op een ansichtkaart maar nu op een echte foto : http://img809.imageshack.us/img809/2022/bedankjeluxemburg1.jpg

   Groetjes Jannemieke

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je reactie en mail.
   Ik heb vandaag een Kerstkaart van Groot-Hertog Henri en Groot-Hertogin Maria-Teresa gekregen, helaas zonder foto erbij.
   Prinses Stephanie en Prins Guilaume heb ik ook een kerstkaart gestuurd, hopelijk krijg ik van hen wel een foto bij hun kerstkaart.... afwachten maar!
   Groetjes, Karin


   Verwijderen
  3. 5 kaartjes op 1 dag, gaaf!
   Echt super mooie foto's, ik heb de 2 kaartjes uit Luxemburg ook gekregen!

   Verwijderen
 2. Ik denk dat ik volgend jaar ook maar iets naar prinses Lea ga sturen.........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ik heb naar zweden, denemarken, nederland, engeland, luxemburg en spanje een kerstkaart gestuurd.. maar ik heb nog niks terug gekregen... heb ik iets verkeerd gedaan?? Wat is het goede adres en hoeveel centen aan postzegels moet er op
  ? Ik heb hem 17 december op de bus gedaan.. heb je nog tips of weet je wat ik heb foto gedaan :$

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem aan dat je de goede adressen hebt, want de adressen die op internet staan zijn juist.
   Verder hoop ik dat je europazegels hebt opgeplakt, maar als je ze op het postkantoor hebt laten versturen is dat vast goed gegaan. Zweden en Denemarken hebben nog niets terug gestuurd, dus kan kloppen dat je niets hebt ontvangen.

   17 december verstuurd dan zijn de kaarten rond 23 december aangekomen, kan dus kloppen dat je nog niets hebt teruggekregen. Afwachten!

   Verwijderen
  2. Europazegels? Wat bedoel je daar mee?

   Verwijderen
  3. Ik heb uit nederland wat gekregen! Mooie kaart jammer dat ze geen foto doen :/ maar wel een kaart met betekenis. oké. ik had vorig jaar naar bbelgië. wat gestuurd. ik had er toen 90/100 eurocent op geplakt en heb toen wat terug gekregen.. Hoelang moet je van te voren voor kerst een kaart sturen het is nameljnm mijn eeerste keer....

   Verwijderen
  4. Hoi,

   Europazegels zijn postzegels die bedoeld zijn voor post in europa.
   Verder wil ik je vragen wel beantwoorden als je niet meer anoniem reageert.
   Anoniem vind ik niet zo persoonlijk ;)

   Groetjes Jannemieke

   Verwijderen
 4. O sorry, ik wist dat niet. en ik had nog nooit van die postzegels gehoord. hoeveel cent zijn europa postzegels? Heb jij van kate en william, filip en mathilde, mary en frederik, victoria en daniel, leatizia en felipe al wel een kaartje dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Europazegels kosten €1,05. Ik heb al wel wat teruggehad van Filip en Mathilde, Letizia en Felipe. Binnenkort ontvang ik denk ik wat van William en Catherine. Mary en Frederik, Victoria en Daniel heb ik niet gestuurd omdat zij bijna nooit/niks leuks terugsturen.

   Verwijderen
  2. Rymke en Rodewijn15 januari 2014 om 04:23

   Waarom stuur je niks naar hen dan? Het gaat toch om de wensen voor den hoogheden. Ik stuur alle mensen altijd een kaartje maar ik snap je ook wel want het kost veel geld maar ja... ik ben al met pensioen. Ik spaar al jaren dingen van het koningshuis. Ik heb drie zonen: Eduard, Wilhelm en Hermannus-Roderik, Eduard is getrouwd met Anne-Hélène. Wilhelm woont samen met Margaretha en Hermannus-Roderik met Kayhtlinn. Ik ben oma van 14 prachtige kleindochters en hoop ook dat zij het ""koninklijke"" mee krijgen.


   Groeten uit Groningen van

   Verwijderen
  3. Wat een leuke reactie :) ik stuur niks naar hen omdat ten eerste ze sturen niks terug, twijfel of ze het wel waarderen, ten tweede de hobby wordt steeds duurder, dus ik moet keuzes maken. Hetzelfde geldt voor kaarten voor familieleden, sturen ze niks terug dan stuur ik hen het jaar erop geen kerstkaart meer, via social media wensen we elkaar het beste toe.

   Ik hoop dat u nog veel mag ontvangen :)

   Verwijderen
 5. awh kak ik las op internet 95

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vorig jaar nog niet? Komen. ze dan wel aan? I hope so!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg bedankt Jannemieke !!!

  BeantwoordenVerwijderen