woensdag 15 januari 2014

Post van Floris en Aimée!

Vandaag heb ik een prachtig zelfgeschreven bedankje van Floris en Aimee ontvangen n.a.v. de geboorte van Willem-Jan. Het geboortebedankje had ik al ontvangen, maar nu hetzelfde exemplaar met een tekst erin geschreven door Aimée! Ik had brieven gestuurd tijdens de zwangerschap en foto's van het gezin voor de verjaardag van Aimée. Vandaag kreeg ik een bedankje terug, erg leuk dat de post toch wel gelezen wordt!8 opmerkingen:

 1. Wat krijg jij de laatste tijd toch veel zelfgeschreven berichtjes terug...
  Ik ben wel een beetje jaloers...... :(

  Groetjes Matthias.
  (koninklijkekaartjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh dat is leuk zeg. Wat staat er precies op? ik kan het niet lezen? Nog een andere vragen, sturen Mary en Victoria wel wat terug met hun verjaardag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is de tekst :Tis een onduidelijk handschrift dit is de tekst: heel veel dank voor je aardige kaart tijdens mijn zwangerschap. Het is een heel lief gezond jongetje geworden met trotse zusjes. Wij danken je ook hartelijk voor de leuke foto's en gelukwensen voor mijn verjaardag heel attent! Hartelijke groeten Floris en Aimee

   Mary stuurt soms wat terug voor haar verjaardag. Victoria nooit sinds 3 jaar is Victoria gestopt met sturen.

   Verwijderen
 3. Jannemieke, wat een super leuk bedankje, zo met die zelfgeschreven tekst er in! Echt iets om heel blij mee te zijn!

  Hartelijke Groetjes,
  'Prinses van Oranje'
  http://theworldofroyals.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal geweldig dat je zo'n leuk bedankje hebt gekregen, super om te weten dat de post dus echt wel aankomt bij wie het hoort. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat super leuk dat je zon persoonlijk kaartje hebt gekregen! Echt heel gaaf en spontaan dat ze de moeite hebben genomen om wat op te schrijven!!!

  BeantwoordenVerwijderen